Ballet les ledningsgrupp

Ett uppskattat inslag på ett företagsarragemang brukar vara när chefen bjuder på sig själv. Det kan vara att inför sina anställda ställa upp på någonting för honom eller henne helt okänt, där det finns risk att göra mindre bra ifrån sig. Kombinerat med en överraskningseffekt brukar detta vara evenemangets höjdpunkt.

Bambarabam åtar sig med glädje uppdrag där vi tränar ledningsgruppen i ett framträdande tillsammans med några av våra musiker och dansare. Era chefer kan exempelvis utgöra det sista bejublade framträdandet i ett afrikansk dansuppträdande, anpassad till er fest. Naturligtvis talar vi om ett framträdande iklädd färgglada och vackra afrikanska kreationer - endast skokrämen är frivillig. Förutom ett publikfriande framträdande skapar vi med detta en gemenskap i ledningsgrupp som tillsammans måste genomgå denna något annorlunda prövning.

Ballet les ledningsgrupp är en näst intill garanterad publiksuccé som lämnar glada minnen i publiken, vi-känsla och en aning träningsvärk i ledningsgruppen.

 


Underhållning

Afrikans Afton

Mind Opener

Konferenshappening

Ballet les Ledningsgrupp